Bij Codalt werken we met moderne technieken. De softwarewereld verandert als nooit tevoren, en de tijd dat we nog eigen frameworks bouwden ligt gelukkig ver achter ons.

Vacatures

vacature {

Full-stack developer

We zoeken een full-stack developer, die in ieder geval ervaring heeft met een modern JavaScript / ES6 framework.

Uiteraard ben je ook thuis in CSS3 en HTML5, en bekend met preprocessors. Ervaring met een modern backend framework als NodeJS of ASP.NET Core is een pre.

We zijn een klein bedrijf met een jong team. We zijn realistisch, en gaan niet mee in iedere hype. We maken maatwerk­software, en zijn dus erg geïnteresseerd in de case van onze klant. Een brede maatschappelijke belangstelling stellen we op prijs.

solliciteer
Je reageert op de vacature:
Je gegevens:
vacature {

Stagiair

We hebben doorlopend plaats voor één stagiair. Een stagiair hoeft natuurlijk geen uitgebreide ervaring te hebben met moderne JavaScript / ES6 frameworks, die kun je bij ons op doen.

Wel willen we graag dat je iets laat zien wat je zelf hebt gemaakt. Dat hoeft niet groot te zijn, een schoolproject is ook goed.

De sollicitatieprocedure voor een stagiair gaat op dezelfde wijze als bij een developer. Op deze manier maak je ook daarin kennis met de praktijk. Want daar is een stage uiteindelijk voor bedoeld.

solliciteer
Je reageert op de vacature:
Je gegevens:

Vacatures

Denk je dat je ons team kunt versterken? Solliciteer dan!

Als je (gedeeltelijk) matcht met wat we hiernaast beschrijven, nodigen we je in ieder geval uit om kennis te komen maken.

Solliciteer naar de functie waar je interesse voor hebt door op de knop te klikken.

Kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw carrière, wat je voor ons bedrijf denkt te kunnen betekenen, en stellen wij ons uiteraard ook wat uitgebreider voor.

We vragen ook je mening over een aantal stukjes code, zodat we je kennis wat beter kunnen inschatten. Daarnaast horen we graag je visie op een aantal moderne ontwikkelingen in softwareland.

Meer over ons

Goed om te weten

  • Ons kantoor is gevestigd in Willemstad (Noord-Brabant)
  • We staan open voor parttimefuncties (minimaal 3 dagen), eventueel in combinatie met een deeltijdopleiding
  • We hebben flexibele werktijden
  • We blijven tijdens onze werkdag in beweging, door een potje tafeltennis of rondje lopen

Bereikbaarheid
  • Willemstad ligt vlakbij de A29/A4/A59,
    de Volkerakbrug en Haringvlietbrug
  • Je rijdt in de spits de goede kant op
  • Met de bus vanaf Zuidplein ben je in een half uur op kantoor