Bij Codalt ontwikkelen we de beste IT-oplossingen voor u. Dit realiseren we door intensief met u samen te werken en uw bedrijfsproces door en door te leren kennen.

Tjalling Knulst {
“Ons team werkt secuur, is alert en
werkt met de meest actuele technieken.”

We denken met u mee, gaan regelmatig met u om de tafel en voorzien u van duidelijke rapportages. Hierdoor bent u altijd op de hoogte over de voortgang van het project.

Onze aanpak

Al onze IT-oplossingen zijn op maat gemaakt, waardoor het perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Om u een beter beeld te geven over onze werkwijze lichten wij een aantal onderdelen uit die in een softwareproject van belang zijn.

Agile werken

Een project is erg veranderlijk. Om een project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen hebben we iedere twee weken met u contact om de voortgang van het project door te nemen. Hierdoor weet u precies wat er afgerond is, wat er gaat gebeuren en behoudt u de controle over de kosten.

Op maat

Onze maatwerk software sluit perfect aan op uw bedrijfsvoering. Hierdoor is het mogelijk om uw processen te optimaliseren en handelingen te minimaliseren.

Interfacing

Informatie is pas waardevol als deze via de juiste applicaties ontsloten wordt. Wij maken interfaces (koppelingen met andere systemen) op maat. Hiermee zorgen we dat de data binnen uw organisatie waarde krijgt: actuele kennis versterkt uw positie in de markt.

Vernieuwend

We ontwikkelen onze applicaties met moderne technieken. Deze zijn snel, betrouwbaar en werken volgens de laatste beveiligingsrichtlijnen. Daarnaast adviseren we u welke hardware voor een optimale inzet van de software zorgt.

Samenwerking

De samenwerking met de klant is niet alleen tijdens het project intensief, maar ook na de realisatie van het project. We blijven betrokken en brengen verbeteringen aan in de applicatie, zodat de software altijd aangesloten blijft op het veranderende bedrijfsproces.

Service & Support

We monitoren onze applicaties constant. Wanneer zich een probleem voordoet met de applicatie kunt u ons bereiken voor de nodige hulp.

Ontmoet onze IT-experts

Tjalling Knulst - founder van Codalt

Tjalling Knulst

// founder
Coen den Engelsman

Coen den Engelsman

// developer

Bekijk onze vacatures