Codalt bezit expertise in het veelgebruikte front-end framework Angular. Dit is het door Google ontwikkelde frontend framework dat gebaseerd is op TypeScript van Microsoft. Eén van onze Codalt consultants helpt u graag verder met Angular.

Klanten

We hebben verschillende bedrijven in uiteenlopende branches geholpen met Angular. Organisaties in een Enterprise en MKB-omgeving, waardoor we te maken hebben gehad met grote en zeer kleine oplossingen rondom Angular. Onze huidige klanten die gebruik maken van onze Angular services zijn actief in verzekeringen, voedsel, wegenbouw en educatieve werkvelden. Heeft u vragen of Angular of onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met één van onze Codalt consultants.

Tjalling Knulst {
Als consultant is het je taak om de verschillende disciplines binnen een organisatie naadloos op elkaar aan te laten sluiten om tot een zo hoog mogelijke business waarde te komen

Ervaring

Onze experts zijn bekend met verscheidene manieren waarop Angular ingezet kan worden. We brengen u middels verschillende cases graag op de hoogte van de mogelijkheden van Angular voor zowel desktop-, web- als mobiele applicaties. De technieken die wij bij Angular gebruiken zoals inheritance, loose coupling, promises en observables zetten onze experts in zonder daarvoor een architecturaal te complexe applicatie te realiseren. Wij houden ons daarnaast bezig met de performance, waarbij we de data die werkelijk verstuurd moet worden scherp in de gaten houden. Ook zorgen wij ervoor dat de processen juist uitgevoerd worden binnen de server- of cliëntside, waardoor het netwerk niet overmatig belast wordt.

       

Neem contact op